Κυριάκος Κατζουράκης και Μανώλης Κορρές στο ΔΣ του Μουσείου της Ακρόπολης - iefimerida.gr

Κυριάκος Κατζουράκης και Μανώλης Κορρές στο ΔΣ του Μουσείου της Ακρόπολης

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διορίστηκαν τα δύο νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Μουσείου Ακροπόλεως.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον ζωγράφο Κυριάκο Κατζουράκη, Ομότιμο καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον Μανώλη Κορρέ, Ομότιμο Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Τα δύο νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου της Ακρόπολης διορίστηκαν μέχρι τη λήξη της θητείας του, με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου, τροποποιητική της υπουργικής απόφασης της 29/7/2014 για τον διορισμό μελών του ΔΣ του Μουσείου Ακρόπολης.

Να σημειωθεί ότι ο διορισμός τους ήρθε σε αντικατάσταση των δύο μελών του ΔΣ του Μουσείου Ακρόπολης που απεβίωσαν: του ζωγράφου, Ακαδημαϊκού Παναγιώτη Τέτση, και του μέλους της επιτροπής Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης, Χαράλαμπου Μπούρα.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Ακρόπολης (νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου εποπτευόμενο από το Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού) λήγει στις 7/8/2017. Η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Φύλλο 268).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ