Ολυμπιακός: «Καίνε» τα συμβόλαια Πρίντεζη-Μάντζαρη - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: «Καίνε» τα συμβόλαια Πρίντεζη-Μάντζαρη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός έχασε στον τελικό της Euroleague, έχασε το Κύπελλο και χθες και το πρωτάθλημα Ελλάδος. Η χρονιά μέτρησε... μηδέν τίτλους.

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΟΣΦΠ, με τους Πειραιώτες να τελειώνουν την χρονιά δίχως κατάκτηση τίτλου, αν και κατάφεραν και έκαναν την υπέρβαση στην Ευρώπη, φτάνοντας έως και τον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Πλέον, όλοι στρέφονται στην επόμενη ημέρα στο λιμάνι.

Έξι είναι τα συμβόλαια που τελειώνουν, ωστόσο «καίνε» εκείνα των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη, με τον Παναθηναϊκό να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο πλέι-μέικερ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προφανώς και θέλει να «δέσει» τον Πρίντεζη στο μεγάλο λιμάνι και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το κασέ του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό κυμαίνεται στο 1.300.000 ευρώ και αναμένεται να ζητήσει αύξηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Μάντζαρη έχουν εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός (το παραδέχονται επίσημα οι «πράσινοι»), η Εφές και η Μπαρτσελόνα, αλλά πρώτο μέλημα του διεθνή πλέι-μέικερ είναι να συζητήσει πρώτα με τους «ερυθρόλευκους». Οι ετήσιες αποδοχές του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Ολυμπιακό κυμαίνονται στις 650.00 ευρώ, με τους «πράσινους» να είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πρίντεζης μαντζαρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ