Μητσοτάκης: Η προσοχή μας στους πολίτες της Λέσβου που δοκιμάζονται - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Η προσοχή μας στους πολίτες της Λέσβου που δοκιμάζονται

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η προσοχή μας είναι στραμμένη στους πολίτες της Λέσβου που δοκιμάζονται», σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη αντίδρασή του μετά το μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει ότι: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στους πολίτες της Λέσβου που δοκιμάζονται. Είμαστε κοντά τους», ενώ παράλληλα προσθέτει ότι άμεσα στο νησί της Λέσβου θα μεταβεί επιτελείο του κόμματος με επικεφαλής τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ,βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή μεταβαίνει αύριο στη Λέσβο προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στους πολίτες της Λέσβου που δοκιμάζονται. Είμαστε κοντά τους. Επιτελείο του Κόμματος μεταβαίνει εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Λέσβος Σεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ