H INTRASOFT κοντά στη νέα γενιά IT developers - iefimerida.gr

H INTRASOFT κοντά στη νέα γενιά IT developers

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, υπογράμμισε για άλλη μία φορά τη στήριξη της σε νέα ταλέντα στην αγορά του ICT μέσω της χορηγίας του συνεδρίου Voxxed Days, αλλά και με τη συνδιοργάνωση του Microsoft Hackfest στο πλαίσιο της φετινής διάσκεψης DevIT στην Ελλάδα.

Τη Χρυσή Χορηγία της INTRASOFT στο συνέδριο Voxxed Days, που έλαβε χώρα στην Αθήνα από τις 18 - 20 Μαΐου, ακολούθησε από τις 22 έως τις 24 Μαΐου το Microsoft Hackfest στο πλαίσιο του DevIT. Ο στόχος του Hackfest ήταν να δημιουργήσει ένα ψηφιακό μηχανισμό ανίχνευσης θορύβου στο χώρο εργασίας. Το Hackfest έκλεισε επισήμως με τη διοργάνωση ξεχωριστής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου και συνδιοργανώθηκε από τη Microsoft και την INTRASOFT, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς συνεργάστηκαν οι προγραμματιστές για να επιτύχουν τον κοινό στόχο τους.

Το παγκοσμίου φήμης συνέδριο Voxxed Days έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια και έχει καταστεί εκδήλωση-θεσμός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, συγκεντρώνοντας ομιλητές που επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Η εκδήλωση του Μαΐου κάλυψε τα γνωστικά αντικείμενα: Server Side Java, Γλώσσα Java, Cloud and Big Data, Web & HTML, Mobile, Γλώσσες Προγραμματισμού, Αρχιτεκτονική & Ασφάλεια, Μεθοδολογία και Μελλοντικές Τεχνολογίες.

Η συμμετοχή της INTRASOFT υπογραμμίζει την σταθερή υποστήριξη της εταιρείας στην ανάπτυξη ταλέντων σε όλη την Ευρώπη, ως πηγή συνεχούς προστιθέμενης αξίας τόσο εσωτερικά όσο και προς τους πελάτες της.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Πιστεύουμε στα νέα ταλέντα και στην θετική ενέργεια που φέρνει η νέα γενιά προγραμματιστών. Η στρατηγική μας απόφαση να στηρίξουμε αυτήν την άκρως καταρτισμένη, υψηλής εξειδίκευσης κοινότητα θα ωφελήσει τελικά όλους τους εμπλεκόμενους στην αγορά πληροφορικής».

H INTRASOFT κοντά στη νέα γενιά IT developers | iefimerida.gr 0

Νέο Ευρωπαϊκό έργο-ορόσημο για την INTRASOFT

Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, υπέγραψε πρόσφατα νέα σύμβαση με τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG TAXUD), η οποία περιλαμβάνει τη διευρωπαϊκή διαχείριση και το συντονισμό πληροφοριακών συστημάτων (ITSM3 – TES).

Το εν λόγω έργο, το οποίο ανέλαβε η INTRASOFT τον Απρίλιο του 2017, θα έχει διάρκεια οκτώ ετών, με χρονικό ορίζοντα το 2025.

Στο πλαίσιο της σύμβασης η INTRASOFT θα παρέχει υπηρεσίες και λύσεις που θα ενισχύσουν την ενσωμάτωση των συστημάτων πληροφορικής της DG TAXUD με τα αντίστοιχα των εθνικών αρχών. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων μετασχηματισμού καθώς και την ανάπτυξη και λειτουργία των διευρωπαϊκών συστημάτων. Ο στόχος αυτού του καίριας σημασίας έργου είναι διττός, αφενός να απλοποιηθεί και να προωθηθεί η στενότερη συνεργασία των εθνικών φορολογικών και τελωνειακών αρχών στο πλαίσιο του συντονισμού της DG TAXUD και αφετέρου να ενισχυθεί η διασυνοριακή ανταλλαγή πληροφοριών.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Η νέα σύμβαση ITSM3 - TES δεν αποτελεί μόνο ένα ορόσημο για την INTRASOFT φέτος, αλλά και την ουσιαστική αναγνώριση μιας εξαιρετικά ικανής ομάδας, η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Μέσω των έργων ITSM, η INTRASOFT έχει αναπτύξει βαθειά τεχνογνωσία ως προς το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση των τελωνειακών και φορολογικών συστημάτων πληροφορικής, με επίκεντρο την Ευρωπαϊκή φορολογία και την Τελωνειακή Ένωση. Η μοναδική αυτή τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με το πλήθος των ήδη επιτυχημένων υλοποιήσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθιστά ξεκάθαρα την INTRASOFT παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο και ιδανικό συνεργάτη εθνικών κυβερνήσεων και ενώσεων κρατών που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τα φορολογικά και τελωνειακά τους συστήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ