Η εκδήλωση «30 χρόνια στην κορυφή 1987-2017» ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εκδήλωση «30 χρόνια στην κορυφή 1987-2017» ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD την εκδήλωση «30 χρόνια στην κορυφή 1987-2017» που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης (Ε.Ο.Κ.) με την αρωγή των καναλιών Novasports (https://www.youtube.com/watch?v=eDqDNxccvQ8).

Στην παρουσίαση θα είναι οι Γιώργος Συρίγος και Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν ο Χρήστος Καούρης και Δώρα Παντέλη.

H εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΙΣ, έχει ως σκοπό να τιμήσει τη «χρυσή» παρέα που άλλαξε τη ροή της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ αλλά και του ελληνικού αθλητισμού, τη βραδιά της 14ης Ιουνίου 1987 στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας.

Η εκδήλωση «30 χρόνια στην κορυφή 1987-2017» θα προβληθεί και από την υπηρεσία NovaGO, καθώς και από το Web TV του Νovasports.gr (διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ