H μάχη του παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης για να σώσει τον μικρό Βαγγέλη από τον καρκίνο [εικόνα] - iefimerida.gr

H μάχη του παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης για να σώσει τον μικρό Βαγγέλη από τον καρκίνο [εικόνα]

φωτογραφία: facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης Πέτρος Πολυχρονίδης, εχει βάλει σκοπό του να σώσει το βαφτιστήρι του, το μικρό Βαγγέλη, που χτυπήθηκε από τον καρκίνο στα δυο του χρόνια.

Στα 5 του σήμερα, παλεύει με το νευροβλάστωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου, που δυστυχώς επιστρέφει και πάλι.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, λόγω και της αναγνωρισιμότητας του, έχει βάλει στόχο να σώσει τον μικρό από τον καρκίνο και ζητάει τη βοήθεια όλου του κόσμου μέσω του facebook στη σελίδα «Fight for Evangelos life».

«Θέλω να σας συστήσω ένα αληθινό σουπερ ήρωα. Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία... και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso είχε κάνει έκκληση σε όσους μπορούν, να βοηθήσουν, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα και να μπορέσει να πάει ο μικρός Βαγγέλη στο νοσοκομείο Μemorial όπου έχει πολλές πιθανότητες να γίνει καλά.

Στο εξωτερικό, σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχει μια σειρά πειραματικών εμβολίων που του δίνουν 85% πιθανότητα να γίνει καλά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

H μάχη του παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης για να σώσει τον μικρό Βαγγέλη από τον καρκίνο [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέτρος Πολυχρονίδης Fight for Evangelos life
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ