O Τραμπ πήγε (πάλι) απρόσκλητος σε γάμο! [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

O Τραμπ πήγε (πάλι) απρόσκλητος σε γάμο! [εικόνες & βίντεο]

TRAMP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ένας «πρόεδρος του λαού»; Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν οι ψηφοφόροι του και ο ίδιος προσπάθησε να τους επιβεβαιώσει το περασμένο Σάββατο.

Τι έκανε; Εμφανίστηκε απρόσκλητος σε γαμήλια δεξίωση, αφήνοντας άφωνους το ζευγάρι των νεονύμφων, τους κουμπάρους, τα πεθερικά κι όλους τους προσκεκλημένους.

O Τραμπ πήγε (πάλι) απρόσκλητος σε γάμο! [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου παρέστη σε μια εκδήλωση για τη συγκέντρωση πόρων υπέρ ενός σημαντικού βουλευτή των Ρεπουμπλικανών: 800.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν συνολικά.

Το πρόγραμμα του 70χρονου Τραμπ προέβλεπε και μια παρτίδα γκολφ σ’ ένα απ’ τα θέρετρά του, το Μπέντμινστερ. Εκεί έδιναν τη γαμήλια δεξίωσή τους η Κρίστεν Πιατκόφσκι κι ο αγαπέημνος της, Τάκερ Γκλάντχιλ. Και μια που ο πρόεδρος βρέθηκε εκεί, σκέφθηκε: «δεν περνώ να τους ευχηθώ «βίον ανθόσπαρτον»;

Trump made surprise stop at wedding reception last night at Bedminster. The crowd broke out into chants of "USA!" (Video obtained by CNN) pic.twitter.com/sfe6zFdOlI

Αυθόρμητος ο Τραμπ ασπάστηκε τη νύφη και πόζαρε με τους νεόνυμφους για φωτογραφίες, που γρήγορα έκαναν το γύρο του Διαδικτύου μέσω των social media. Και φυσικά δεν παρέλειψε να διασκεδάσει τους αλλοπαρμένους προσκεκλημένους που τον επευφημούσαν φωνάζοντας «Ωραίος είσαι, Ντόναλντ» και «ΗΠΑ! ΗΠΑ! ΗΠΑ!»

Σε μια απ’ τις φωτογραφίες ο Τραμπ φαίνεται να μοιράζει και καπέλα του μπέιζμπολ με την επιγραφή «Make America great again», βασικό σύνθημα της προεκλογικής του καμπάνιας.

Trump crashes wedding at his NJ golf club this weekend. pic.twitter.com/N3Khbpe3Oi

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ εμφανίζεται απρόσκλητος σε γάμο. Στην ίδια λέσχη γκολφ το έχει ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, ώστε οι ιθύνοντες του club να διαφημίζουν στους ενδιαφερόμενους ότι κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να (ξανα)συμβεί.

Ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο... έσυρε μαζί του και τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε σε μια γαμήλια δεξίωση που γινόταν στο κλαμπ Μαρ-α-Λάγκο του Τραμπ. Βέβαια, οι νεόνυμφοι, σ’ εκείνη την περίπτωση δεν ήταν ένα οποιοδήποτε ζευγάρι. Η οικογένεια του γαμπρού, Καρλ Λίντνερ, και η εταιρεία που έχουν έδωσε 500.000 δολάρια στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ. Άλλωστε, το επεσήμανε και ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος. «Ξέρω και τις δύο οικογένειες πολύ καλά. Είναι μέλη αυτού του κλαμπ εδώ και καιρό. Μου έχουν πληρώσει μία περιουσία», είπε από μικροφώνου, πριν ευχηθεί στους νεόνυμφους.

O Τραμπ πήγε (πάλι) απρόσκλητος σε γάμο! [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1
O Τραμπ πήγε (πάλι) απρόσκλητος σε γάμο! [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2
O Τραμπ πήγε (πάλι) απρόσκλητος σε γάμο! [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ