Survivor -Ειλικρινής Σπαλιάρας: Δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου μόλις έφυγε ο Μπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor -Ειλικρινής Σπαλιάρας: Δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου μόλις έφυγε ο Μπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό ότι ο Μπο δεν ήταν η μεγάλη αδυναμία του Γιάννη Σπαλιάρα. Και όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε η αποχώρησή του από το παιχνίδι τον χαροποίησε ιδιαιτέρως.

Στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor οι τηλεθεατές είχαν δει το γνωστό μοντέλο σχεδόν να... πανηγυρίζει την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωνε πως ο παίκτης των Διάσημων που αποχωρεί είναι ο ράπερ Μπο. Εξηγώντας τις αντιδράσεις του αυτές ο Γιάννης Σπαλιάρας υποστήριξε πως γενικά στο παιχνίδι είχε έρθει πιο κοντά με τον Γιώργο Χρανιώτη και πως πιστεύει ότι εκείνος άξιζε περισσότερο να μείνει. «Όχι μόνο γιατί στην καθημερινότητα και στη συμβίωση ήταν πιο σωστός σε όλους και δεν έκανε πράγματα για να είναι αρεστός. Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του Μπο δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου», είπε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Σπαλιάρα:

Οι πανηγυρισμοί του στο Συμβούλιο του Νησιού:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Γιάννης Σπαλιάρας Μπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ