Αυτοί είναι οι άνθρωποι της ζωής σου που σου στερούν την απόλυτη επιτυχία - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι άνθρωποι της ζωής σου που σου στερούν την απόλυτη επιτυχία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από πολύ νωρίς μαθαίνουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά για να είμαστε άριστοι μαθητές, ιδανικοί φίλοι και καλοί σύντροφοι. Μαθαίνουμε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε μικρή και μεγάλη δυσκολία προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, να φτάσουμε σε αυτό που ονομάζουμε «επιτυχία» είτε αυτή παίρνει την έννοια της επαγγελματικής καταξίωσης είτε της επιτυχημένης οικογενειακής και προσωπικής ζωής.

Ωστόσο, ενώ αυτή κρίνεται ως μια εντελώς προσωπική υπόθεση, που προϋποθέτει σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, χρόνο, γνώσεις και δημιουργικότητα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να την επηρεάσουν.

Και πριν πάει ο νους σας στη θετική σκέψη και την τύχη, η επιχειρηματίας Τζανίν Γκάρνερ από την Αυστραλία και μέντορας του Fortune 500 υποστηρίζει στην Daily Mail Australia, ότι οι άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον κάθε ανθρώπου είναι δυνατόν να καθορίσουν την επιτυχημένη πορεία του.

Σύμφωνα με την ειδικό, υπάρχουν 7 τύποι ανθρώπων που πρέπει καθένας να απομακρύνει από την καθημερινότητα του και να βγάλει από τη ζωή του, αν θέλει να πάει μπροστά και να εξελιχθεί.

Οι χαρακτήρες που σου στερούν την επιτυχία στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα ψυχολογία επιτυχία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ