Σου περίσσεψε ο κιμάς από τα μακαρόνια; Να πώς θα τον αξιοποιήσεις - iefimerida.gr

Σου περίσσεψε ο κιμάς από τα μακαρόνια; Να πώς θα τον αξιοποιήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μακαρόνια με κιμά συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο απολαυστικά και εύκολα φαγητά του κόσμου.

Το μόνο «κακό» είναι ότι όταν τα μαγειρεύετε, ίσως, μερικές φορές να σας περισσεύει αρκετός κιμάς τον οποίο δεν ξέρετε τι να τον κάνετε.

Για την ακρίβεια, στην καλύτερη ή τον καταψύχετε για μια άλλη φορά και στη χειρότερη τον αφήνετε εκεί μέχρι να χαλάσει και, τελικά, τον πετάτε. Σας έχουμε 4 φανταστικές ιδέες για να τον αξιοποιήσετε άμεσα και να μην πάει (αδικο)χαμένος. Αρχικά, σκεφτείτε το εξής: Ο κιμάς έχει ήδη καρυκεύματα, λαχανικά και σάλτσα. Άρα είναι από μόνος του κάτι πεντανόστιμο. Άρα δεν χρειάζεται έξτρα προσθήκες ή μαγείρεμα, οπότε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον βάλετε μέσα σε άλλα φαγητά ή σνακ. Και με αυτό τον τρόπο να τα απογειώσετε. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε με την τυπική λογική συνταγής γιατί σήμερα δεν θα μιλήσουμε με «συνταγές». Σας προτείνουμε ιδέες για να πάρετε έμπνευση και για δικές σας δημιουργίες.

Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τον κιμά που σας περίσσεψε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κιμάς μαγειρική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ