Με ποιο όνομα φωνάζουν την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο παλάτι και γιατί δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας [εικόνες] - iefimerida.gr

Με ποιο όνομα φωνάζουν την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο παλάτι και γιατί δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας [εικόνες]

Φωτογραφία: Getty
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστή στην υφήλιο ως Κέιτ Μίντλετον. Ολα τα ΜΜΕ παγκοσμίως, από τότε που άρχισε να τα απασχολεί, το 2003 δηλαδή, όταν άρχισε να φημολογείται η σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ την γνωρίζουν και την αναφέρουν ως «Κέιτ Μίντλετον». Ωστόσο, οι φίλοι της και η οικογένειά της δεν την αποκαλούν έτσι.

Η 35χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ, της οποίας η επιρροή στην μόδα έχει αποκτήσει και δικό της όρο, με το όνομα που έχει γίνει γνωστή, «η επίδραση Κέιτ Μίντλετον», δεν αποκαλούνταν Κέιτ μέχρι να πάει στο πανεπιστήμιο του Σεντ Αντριους (όπου και γνώρισε τον πρίγκιπα). Ολοι, στο στενό της κύκλο την ήξεραν και την αποκαλούσαν «Κάθριν».

Και παρότι ο τίτλος της δούκισσας του Κέιμπριτζ που απέκτησε με το γάμο της το 2011 με τον πρίγκιπα συνοδεύεται με το όνομα Κάθριν, σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να την αποκαλούν Κέιτ.

Οπως εξηγούν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, όμως, Κέιτ την αποκαλούν όσοι απλά δεν την γνωρίζουν πολύ καλά. Οι υπόλοιποι την αποκαλούν Κάθριν. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι συνηθίζουν να την φωνάζουν Κάθριν γιατί ακούγεται πιο καθώς πρέπει, τότε κάνουν λάθος καθώς απλά το όνομα Κάθριν ήταν αυτό στο οποίο πάντα άκουγε.

Με ποιο όνομα φωνάζουν την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο παλάτι και γιατί δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Γεννημένη στο Μπερκσάιρ ως Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον σε μια μεσοαστική οικογένεια, η δούκισσα ήταν γνωστή στην οικογένειά της και στους φίλους της στο Μπλάκμπερι όπου έμενε ως Κάθριν.

Με ποιο όνομα φωνάζουν την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο παλάτι και γιατί δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μόνο όταν πήγε στο Σεντ Αντριους για να σπουδάσει Ιστορία οι φίλοι της τής άρχισαν να την φωνάζουν χαϊδευτικά Κέιτ, ένα όνομα που άρεσε στον τίτλο τής το κόλλησε και δεν της το έβγαλε ποτέ.

Οταν το ζευγάρι είχε πάει στο σόου του Σκοτ Μιλς στο Radio 1 για να κάνει έκπληξη στον DJ Αντέλ Ρόμπερτς, αποκάλυψαν ότι παραγγέλνουν συχνά απ' έξω όταν βλέπουν σόου όπως το Homeland, φορώντας άνετα ρούχα. Αποκάλυψαν ακόμη ότι ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλεί την δούκισσα «Καθ».

Με ποιο όνομα φωνάζουν την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο παλάτι και γιατί δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Είχα ακούσει τον πρίγκιπα Χάρι να λέει κάποια στιγμή ''ο Γουίλιαμ και η Καθ'' και αλήθεια αυτό μου προκάλεσε σύγχυση. Ετσι σε αποκαλούν στην οικογένεια;», είχε πει τότε ο Μιλς με την Μίντλετον να του απαντά: «Δεν είμαι σίγουρη. Δεν είμαι εξοικειωμένη με αυτό το όνομα. Απαντάω, πάντως, σε πολλά ονόματα».

Αξίζε, επίσης, να σημειωθεί ότι η Μίντλετον δεν είναι πριγκίπισσα, όπως η Νταϊάνα (πριγκίπισσα της Ουαλίας), μητέρα του Γουίλιαμ, αλλά δούκισσα (δούκισσα του Κέιμπριτζ εν προκειμένω). Στη βρετανική μοναρχία μια γυναίκα αποκτά τον τίτλο της πριγκίπισσας μόνο αν έχει γεννηθεί με τίτλο (η Νταϊάνα είχε), όπως η πριγκίπισσα Αννα ή η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Κέιτ θα αποκτήσει τον τίτλο της πριγκίπισσας μόνο όταν ο Γουίλιαμ θα γίνει πρίγκιπας της Ουαλίας. Η Μίντλετον τότε θα αποκαλείται, Η αυτού υψηλότης Κάθριν, πριγκίπισσα της Ουαλίας. Πότε θα γίνει αυτό; Οταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς. Και όταν ο Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς η Κέιτ πώς θα ονομάζεται; «Η αυτού μεγαλειότης βασίλισσα της Αρετής Κάθριν η δεύτερη».

Με ποιο όνομα φωνάζουν την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο παλάτι και γιατί δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Με ποιο όνομα φωνάζουν την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο παλάτι και γιατί δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Με ποιο όνομα φωνάζουν την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο παλάτι και γιατί δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ