Πώς να απαλλαγείς από το διπλοσάγονο -Πλήρης οδηγός - iefimerida.gr

Πώς να απαλλαγείς από το διπλοσάγονο -Πλήρης οδηγός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το διπλοσάγονο είναι ο λόγος που, όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και στις φωτογραφίες, ξεφυσάτε αποκαρδιωτικά, σας έχουμε μερικούς τρόπους να το δείτε να εξαφανίζεται.

Το διπλοσάγονο, κοινώς προγούλι, είναι μια έξτρα στρώση δέρματος ή λίπους που σχηματίζεται φυσικά στην περιοχή του λαιμού, εμφανίζει πτωτική διάθεση και γίνεται ορατή όταν παίρνουμε βάρος.
Παρόλο βέβαια που τα έξτρα κιλά είναι ο βασικός ένοχος, η εμφάνισή του μπορεί να οφείλεται και σε άλλους παράγοντες, όπως κατακράτηση υγρών κάτω από το σαγόνι, κληρονομικούς λόγους ή της φυσικής φθοράς και πτώσης του δέρματος το οποίο είναι πιο λεπτό σε αυτή την περιοχή.

Σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας μας, δεν υπάρχουν μαγικά, υπάρχει θέληση και δουλειά. Έτσιμ «εξασκώντας» την περιοχή σε καθημερινή βάση, «δουλεύετε» τους βασικούς μύες του λαιμού και του σαγονιού και σιγά σιγά βοηθάτε στον περιορισμού του διπλοσάγονου (όποια κι αν είναι τα αίτια δημιουργίας του).

Οι συμβουλές στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διπλοσάγονο γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ