Μαυρωτάς: Η Ζωή πήγε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο - iefimerida.gr

Μαυρωτάς: Η Ζωή πήγε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστές τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γερμανό πρέσβη και τον Μανώλη Γλέζο συνέβη σήμερα στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου του 1944, όταν οι Ναζί εκτέλεσαν εκατοντάδες Έλληνες.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο κ. Μαυρωτάς στο Twitter, επενέβη, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προηγουμένως είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Διστόμου, και πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη «για να την παρακάμψει».

Η Ζωη πηγε να εμποδισει τον Γερμανο πρεσβυ να καταθεσει στο Διστομο & τον πηρε ο Μ.Γλεζος απο το χερι για να την παρακαμψει. Φοβερη στιγμη!

Ο Μ.Γλεζος ανακηρυσσεται επιτιμος δημοτης Διστομου. Με αυτο που εκσνε σημερα στην εκδηλωση εδειξε ποσο μεγαλος ειναι... pic.twitter.com/LK6op39iz6

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ