«Βαρύ» το διαζύγιο για την Mary J. Blige -Διατροφή 30.000 δολ. τον μήνα θα δίνει στον πρώην της - iefimerida.gr

«Βαρύ» το διαζύγιο για την Mary J. Blige -Διατροφή 30.000 δολ. τον μήνα θα δίνει στον πρώην της

Φωτογραφία: AP/ Arthur Mola
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Mary J. Blige θα αναγκαστεί να πληρώσει ακριβά την απόφασή της να χωρίσει τον πρώην σύζυγο και μάνατζερ της, Μάρτιν «Κέντου» Αιζακς.

Η τραγουδίστρια θα πρέπει να του καταβάλει προσωρινή διατροφή 30.000 δολάρια τον μήνα, για να συνεχίσει να ζει με τον τρόπο που είχε συνηθίσει όσο ήταν παντρεμένος μαζί της, σύμφωνα με το «E! News», ενώ επιπλέον θα πρέπει να του καταβάλει αναδρομικά τη διατροφή από τον Σεπτέμβριο όπως και την αμοιβή του δικηγόρου του, ποσό που φτάνει τα 235.000 δολάρια.

Η Mary J. Blige κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2016, έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Η ίδια υποστήριξε ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο καθόριζε τη διατροφή, ενώ εκείνος αρχικά διεκδίκησε 129.319 δολάρια τον μήνα.

Ενα από τα επιχειρήματα της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας υπήρξε ότι η ίδια ήταν ήδη επιτυχημένη όταν τον γνώρισε, όπως και ότι είναι χρεωμένη γιατί δεν έβγαλε από την πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία της. «Εκείνος υποστηρίζει ότι ζούσαμε πολυτελώς, όταν στην πραγματικότητα ξοδεύαμε υπερβολικά και είμαστε σημαντικά χρεωμένοι», ανέφερε σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. «Χρωστάμε εκατομμύρια σε φόρους», σημείωνε ακόμη.

Η 46χρονη κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της και για υπεξαίρεση, υποστηρίζοντας ότι ξόδεψε 420.000 δολάρια, μεταξύ άλλων και για ταξίδια της ερωμένης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mary J. Blige διαζύγιο Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ