Ρέτσος ή Ζέκα το δίλημμα του Σκίμπε - Στον «τελικό» με την Βοσνία - iefimerida.gr

Ρέτσος ή Ζέκα το δίλημμα του Σκίμπε - Στον «τελικό» με την Βοσνία

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστες ώρες απομένουν για την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης στη Ζένιτσα ανάμεσα στην Βοσνία και την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, με τους διεθνείς του Μίκαελ Σκίμπε να απολαμβάνουν νωρίς το μεσημέρι έναν περίπατο στην πόλη που φιλοξενεί το ματς.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει αποφασίσει για τους 9 από τους 11 που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα της Εθνικής.

Οι σίγουροι είναι οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Η πρώτη σκέψη του Σκίμπε είναι να πάει σε παράταξει 4-2-3-1 τοποθετώντας τον Ρέτσο αριστερό μπακ και τους Σταφυλίδη, Μάνταλο στα άκρα της επίθεσης με τον Φορτούνη πίσω από τον Μήτρογλου.

Ωστόσο υπάρχει και μια δεύτερη σκέψη, η οποία μάλιστα του δίνει τη δυνατότητα αλλαγής συστήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αυτή είναι να τοποθετήσει τον Σταφυλίδη αριστερό μπακ, να αφήσει τον Ρέτσο στον πάγκο και να χρησιμοποιήσει τους Μάνταλο, Φορτούνη και Ζέκα από αριστερά προς τα δεξιά, πίσω από τον Μήτρογλου.

Αυτή η 11άδα θα του δώσει τη δυνατότητα ακόμη και να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 κατά τη διάρκεια του αγώνα, αν χρειαστεί να περιορίσει περισσότερο τη μεσαία γραμμή των Βόσνιων, ωστόσο με την παρουσία του Ζέκα στο δεξί φτερό θα υστερεί δημιουργικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ