Τσίπρας για Κόρμπιν: Πριν δύο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του - iefimerida.gr

Τσίπρας για Κόρμπιν: Πριν δύο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εξαιρετικό» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα σε τρία tweet που έκανε ο κ. Τσίπρας από τον προσωπικό του λογαριασμό σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών έγραψε: «Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του φίλου Τζέρεμι Κόρμπιν. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς. Πριν δύο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι. Ούτε οι εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας ούτε ο δεξιός λαϊκισμός μπορούν να δώσουν ελπίδα στους λαούς» .

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του φίλου @jeremycorbyn. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς. #GE2017 (1/3)

Ούτε οι εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας ούτε ο δεξιός λαϊκισμός μπορούν να δώσουν ελπίδα στους λαούς. (3/3)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ