Η πρώτη αντίδραση της ΕΕ -Τουσκ: Η συζήτηση για το Brexit πρέπει να τελειώνει, κάντε ό,τι καλύτερο - iefimerida.gr

Η πρώτη αντίδραση της ΕΕ -Τουσκ: Η συζήτηση για το Brexit πρέπει να τελειώνει, κάντε ό,τι καλύτερο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν ξέρουμε πότε οι συζητήσεις για το Brexit θα ξεκινήσουν. Ξέρουμε όμως πότε πρέπει να ολοκληρωθούν. Κάντε ό,τι καλύτερο για να αποφύγετε τη μη συμφωνία ως αποτέλεσμα των μη διαπραγματεύσεων».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ντόναλντ Τουσκ απευθυνόμενος στο Λονδίνο μετά τις γενικές εκλογές που διεξήχθηκαν.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ, δήλωσε ότι η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit και το χρονοδιάγραμμα για τις συνομιλίες είναι ξεκάθαρα, προσθέτοντας ότι οι διαπραγματεύσεις για το διαζύγιο θα πρέπει να ξεκινήσουν μόνο όταν η Βρετανία θα είναι έτοιμη.

«Οι διαπραγματεύσεις για το Brexit θα πρέπει να ξεκινήσουν όταν το Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμο. Το χρονοδιάγραμμα και οι θέσεις της ΕΕ είναι σαφείς. Ας σκεφθούμε πώς θα επιτύχουμε μια συμφωνία», δήλωσε ο Μισέλ Μπαρνιέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ