Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου μικρού SUV της Kia, του Stonic [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου μικρού SUV της Kia, του Stonic [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Kia μπορεί να παρουσιάσει επίσημα το νέο της μικρό SUV, το Stonic, το δεύτερο εξάμηνο του 2017, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να δώσει από τώρα στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του.

Κρίνοντας από αυτά είναι εμφανές πως οι Κορεάτες θα ακολουθήσουν, όπως η Nissan με το Juke και η Toyota με το C-HR, τη λογική του εντυπωσιασμού, υιοθετώντας εμφατικές γραμμές, μια έντονα κεκλιμένη οροφή και τονισμένα φτερά. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις το μοντέλο παραγωγής θα απέχει αρκετά από τα πρώτα σκίτσα, τουλάχιστον στις λεπτομέρειές του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποια αντίστοιχα σχέδια από το σαλόνι, αν και η εταιρία υποστηρίζει ότι θα έχει έντονο ευρωπαϊκό στιλ, με απλές γραμμές και γεωμετρικά σχήματα.

Το Kia Stonic θα έχει πολλά κοινά με το Hyundai Kona, μεταξύ των οποίων και οι κινητήρες βενζίνης των 1.000 και 1.400 κυβικών και οι diesel των 1.600 κυβικών, ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται μάλλον αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου μικρού SUV της Kia, του Stonic [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου μικρού SUV της Kia, του Stonic [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KIA SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ