Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η κούραση θα κρίνει τον τίτλο στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η κούραση θα κρίνει τον τίτλο στο ΣΕΦ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League σε 2-2 και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο παιχνίδι στο ΣΕΦ όπως έχει συμβεί άλλωστε τις 8 από τις τελευταίες 16 φορές που δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε τρομερή ενέργεια στο παρκέ, έπαιξε σκληρή άμυνα και κατάφερε να πιστωθεί και αυτός ένα μεγάλο ποσοστό στα πολλά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός και που τελικά οδήγησαν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα που ήταν αδύνατο να καλύψουν οι ερυθρόλευκοι.

Η επιλογή μάλιστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να τραβήξει στον πάγκο τους Σπανούλη και Πρίντεζη αρκετή ώρα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, φανέρωσε πως το μυαλό του βρισκόταν ήδη στον 5ο τελικό.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες 50 μέρες έχει δώσει 11 «τελικούς» αν συμπεριληφθεί και αυτός που έρχεται την Κυριακή. Με περιορισμένες επιλογές και με τους τραυματισμούς να τον έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, ήταν η πιο λογική κίνηση που θα μπορούσε να επιλέξει ο Έλληνας τεχνικός.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, μετά τον αποκλεισμό του από τη Φενέρ στα τρία παιχνίδια, είχε το χρόνο να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες. Αυτό φαίνεται στη διάρκεια των τελικών και κυρίως στην ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

Με την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στη σειρά των τελικών θα είναι ένα θαύμα αν δούμε υψηλό σκορ αφού πλέον με τις ελάχιστες δυνάμεις που έχουν απομείνει και στις δύο πλευρές, η λογική λέει πως αυτές που θα κυριαρχήσουν θα είναι οι άμυνες και το αργό τέμπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ