Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει μαθήματα γιόγκα με τη Σόφη Πασχάλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει μαθήματα γιόγκα με τη Σόφη Πασχάλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Ελλάδα στην αρχή της εβδομάδας και μια νέα φιλία γεννήθηκε μεταξύ εκείνης και της πρώην παίκτριας του Survivor με πάθος για την γυμναστική: της Σόφης Πασχάλη.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει δείξει πολλές φορές μέσω του λογαριασμού της στο Instagram την αγάπη της για τη γιόγκα. Ετσι, απευθύνθηκε στο κατάλληλο άτομο για να την μυήσει στα μυστικά της.

Η Σόφη Πασχάλη δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οταν το γλυκύτατο πλάσμα και φίλη, Χριστίνα Μπόμπα έφτασε στην Ελλάδα και ήρθε για το πρώτο της μάθημα yoga» ενώ η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφία γράφοντας: «Ακόμα δεν επέστρεψα, ακόμα δεν μου πέρασε το jet lag και η αγαπημένη μου με έδεσε φιόγκο. Είναι εκπληκτική. Καινούριοι φίλοι». Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν ασκήσεις και απαθανάτισαν κοινές τους στιγμές στον φακό. Η κοινή αγάπη που μοιράζονται για την γυμναστική, τις ένωσε!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπόμπα Πασχάλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ