Επίθεση στον Κόμεϊ εξαπέλυσε ο δικηγόρος του Τραμπ -Για διαρροές εμπιστευτικών πληροφοριών - iefimerida.gr

Επίθεση στον Κόμεϊ εξαπέλυσε ο δικηγόρος του Τραμπ -Για διαρροές εμπιστευτικών πληροφοριών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eπίθεση στον πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ εξαπέλυσε ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μαρκ Κάσοβιτς για διαρροές «εμπιστευτικών συνομιλιών» με τον Τραμπ σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου, δήλωσε ότι ο Ρεπουμπλικάνος ηγέτης ποτέ δεν είπε στον Κόμεϊ ότι «χρειάζομαι αφοσίωση, περιμένω αφοσίωση», τονίζοντας ότι ο Τραμπ ποτέ δεν διέταξε είτε πρότεινε «τυπικώς ή ουσιαστικώς» στον Κόμεϊ να σταματήσει να ερευνά τον οποιοδήποτε, όπως τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Μάικλ Φλιν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI στην Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας, ο Κάσοβιτς τόνισε ότι η ακρόαση του Κόμεϊ θεμελίωσε ότι ο Τραμπ δεν βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας για σύμπραξη με Ρώσους αξιωματούχους ή για απόπειρα παρακώλυσης της έρευνας του FBI.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ