Ο Λευκός Οίκος διαβεβαιώνει: Ο Πρόεδρος δεν είναι ψεύτης - iefimerida.gr

Ο Λευκός Οίκος διαβεβαιώνει: Ο Πρόεδρος δεν είναι ψεύτης

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός Πρόεδρος «δεν είναι ψεύτης» διαμηνύει εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στην ακροαματική διαδικασία του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.

«Μπορώ να δηλώσω μετά βεβαιότητος ότι ο πρόεδρος δεν είναι ψεύτης και, ειλικρινά, αισθάνομαι προσβεβλημένη από αυτήν την ερώτηση», είπε η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων που είναι διαπιστευμένοι στον Λευκό Οίκο, μακριά όμως από τις τηλεοπτικές κάμερες–
Η εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι ο Τραμπ έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ διεξάγονται δίκαια και ότι προστατεύονται από τις παρεμβάσεις οποιουδήποτε.

«Ο πρόεδρος αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα τις εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ η Σάντερς βεβαίωσε επίσης ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας θα συνεχιστούν μέχρι να επιλυθεί η κρίση στην Ουκρανία.

Ο Τραμπ, ο οποίος, όλως παραδόξως δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο στο twitter, ως συνήθως, δεν απάντησε ευθέως στις κατηγορίες του Κόμεϊ. Προσπάθησε ωστόσο να προσπάθησε να εμψυχώσει τους υποστηρικτές του.

«Θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε» είπε στην ομιλία του σε μια συγκέντρωση Ευαγγελικών Χριστιανών προσθέτοντας ότι «Έχω έναν στόχο: να αγωνιστώ πρώτα για τους Αμερικανούς και την Αμερική. Οι ξεχασμένοι άνδρες και γυναίκες δεν θα ξεχαστούν ποτέ ξανά. Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ, ποτέ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ ΚΟΜΕϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ