Συνεργασία περιφέρειας Δ. Ελλάδος-ΣΕΤΕ για προσέλκυση τουρισμού - iefimerida.gr

Συνεργασία περιφέρειας Δ. Ελλάδος-ΣΕΤΕ για προσέλκυση τουρισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στρατηγική, σύγχρονος σχεδιασμός και συνεργασία αποτελούν, σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους βασικούς άξονες για την προσέλκυση τουριστών.

Αυτοί συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα στην Πάτρα, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Γιάννη Ρέτσο.

Ακόμη, τους δύο άνδρες απασχόλησε η πορεία υλοποίησης των δράσεων που προβλέπονται στην προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί για το έργο «σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων τουριστικής προβολής της Δυτικής Ελλάδας». Επίσης, αναφέρθηκαν στις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται και θα συμβάλουν στην τουριστική προβολή.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης «η Δυτική Ελλάδα διαθέτει πολλά ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα, είναι προικισμένη με πλούσιο φυσικό και υδατικό ανάγλυφο, μείζονος σημασίας, πολιτιστικά σημεία και στοιχεία, επώνυμα τοπικά προϊόντα, τα οποία όλα μαζί μπορούν να οδηγήσουν σε τουριστική ανάπτυξη και αύξηση της επισκεψιμότητας».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ρέτσος τόνισε σε δηλώσεις του, πως «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η πρώτη Περιφέρεια που εμπιστεύτηκε τον ΣΕΤΕ σε αυτό το σημαντικό έργο και πρόκειται για συνεργασία που προχωρά πολύ σταθερά και σύντομα θα παραδοθεί όλο το έργο». Μάλιστα, όπως προσέθεσε, «έγινε μια πολύ εκτεταμένη δουλειά και σε μέγεθος και σε αξία».

Σε δηλώσεις που έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κώστας Καρπέτας, υπογράμμισε ότι «στόχος μας είναι μέσα από μία ολοκληρωμένη στρατηγική και κυρίως με τη χρήση της τεχνολογίας και των σύγχρονων μέσων προβολής, να αναδείξουμε τη Δυτική Ελλάδα όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ