«Γιατί αποφάσισα να παντρευτώ ξανά τον πρώην σύζυγο μου» - iefimerida.gr

«Γιατί αποφάσισα να παντρευτώ ξανά τον πρώην σύζυγο μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kάποιες γυναίκες ονειρεύονται από πολύ μικρή ηλικία την ημέρα εκείνη που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, φορώντας ένα παραμυθένιο νυφικό και θα ανταλλάξουν όρκους πίστης και αγάπης με τον έναν και μοναδικό άντρα που αξίζει να μοιραστούν τη ζωή τους.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνες οι γυναίκες που έχουν κάνει περισσότερους από έναν γάμους, όπως η χολιγουντιανή σταρ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία παντρεύτηκε οκτώ φορές, με τη διαφορά ότι είχε μόνο επτά συζύγους.

Πώς γίνεται αυτό;

Η απάντηση βρίσκεται στην ιστορία αγάπης που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον ηθοποιό Ρίτσαρντ Μπάρτον, στα γυρίσματα της «Cleopatra», η οποία είναι πραγματικά ξεχωριστή, αφού οι δύο σταρ έζησαν έναν από τους πιο θυελλώδεις έρωτες, παντρεύτηκαν, έμειναν μαζί 10 χρόνια, χώρισαν, παρόλα αυτά παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά, για να χωρίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ξανά. Με λίγα λόγια έφτασαν στα άκρα. Κι αυτή η εμπειρία σας θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο, η παρακάτω περίπτωση έρχεται να σας αποδείξει το αντίθετο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα σχέσεις γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ