Οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας δεν κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας δεν κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αυστραλία υποδέχθηκε την Σαουδική Αραβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε μια αναμέτρηση, η οποία στιγματίστηκε από την άρνηση των φιλοξενουμενων να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων στην πρόσφατη τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο.

Με εντολή της FIFA, πριν από την έναρξη των αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ωστόσο οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας δεν έδειξαν καμία διάθεση να το τηρήσουν.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων δεν στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, απέναντι από τους ποδοσφαιριστές της Αυστραλίας, με τον κόσμο να ξεσπά μέσω των social media.

Οσοι προσπάθησαν να υπιοστηρίξουν πάντως τους Σαουδάραβες λέγοντας πως λόγω της κουλτούρας τους και της θρησκείας τους δεν συνηθίζουν να τιμούν έτσι τους νεκρούς, βρήκαν απάντηση στο γεγονός πως όσοι μουσουλμάνοι αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, τηρούν κανονικά τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας δεν κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Λονδίνο  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ