Αντώνης Γκρίτσης: Ποιος είναι ο νικητής των φετινών Queer Theater Awards [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντώνης Γκρίτσης: Ποιος είναι ο νικητής των φετινών Queer Theater Awards [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα φετινά Queer Theater Awards, τα περήφανα θεατρικά βραβεία της Αθήνας, -επίσημο event του Athens Pride Week υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουνίου στο Σύγχρονο Θέατρο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Κομνηνού και παρουσιαστές τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Αλεξ Κάβδα.

Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν τις προσπάθειες για την προβολή queer χαρακτήρων και θεματικών σε παραστάσης, χωρίς να θέτουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο straight και gay θέατρο.

Το βραβείο για την «Παράσταση της Χρονιάς» απέσπασε η παράσταση «Αμάραντα» σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη και κείμενα Παύλου Μάτεσι και Γλυκερίας Μπασδέκη που ανέβηκε στο Faust.

Το βραβείο «Ερμηνείας σε Ανδρικό Ρόλο» απέσπασε ο Αντώνης Γκρίτσης για την παράσταση «Ο Γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης» σε κείμενα Γιώργου Ιωάννου και Ναπολέοντα Λαπαθιώτη (σύνθεση κειμένων: Γιάννης Σκουρλέτης, Ηλέκτρα Ελληνικιώτη) και σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.

Ποιος είναι, όμως ο νικητής των φετινών βραβείων;

Γνωρίστε το νικητή των φετινών βραβείων στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Γκρίτσης QUEER THEATER AWARDS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ