«Δεν σχολιάζω τις ανοησίες που έχει πει ο Νίκος Παπανδρέου» - iefimerida.gr

«Δεν σχολιάζω τις ανοησίες που έχει πει ο Νίκος Παπανδρέου»

«Δεν σχολιάζω τις ανοησίες που έχει πει Νίκος Παπανδρέου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Νίκου Παπανδρέου εξαπέλυσε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία χαρακτήρισε ανοησίες τις πρόσφατες δηλώσεις που έχει κάνει ο αδελφός του πρωθυπουργού και δεν θέλησε καν να τις σχολιάσει.
Η Υπουργός Παιδείας μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι « δεν θεωρώ καθόλου αναγκαίο να απαντήσω στον αδελφό του πρωθυπουργού που δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο».Τόνισε μάλιστα ότι « δεν σχολιάζω τις ανοησίες που έχει πεί»

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παπανδρέου είχε απαντήσει με επιστολή προς το iefimerida.gr, στο άρθρο του Χρήστου Ράπτη «ΓΑΠ: Το θλιβερό τέλος ενός προβληματικού "ηγέτη"», , αφήνοντας αιχμές μεταξύ άλλων κατά των υπουργών του ΓΑΠ τονίζοντας ότι «αν οι περισσότεροι υπουργοί περίμεναν να κινηθούν ΜΟΝΟ με άνωθεν εντολές δείχνει ένα είδος ραγιαδισμού που φαίνεται το θέλουμε... Η υπερδημοκρατία του ΓΑΠ τον έφαγε και όχι το αντίθετο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ