Ενα πολυτελές ξενοδοχείο στη Ρόδο, στην 1η θέση παγκοσμίως για την αειφόρο λειτουργία του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα πολυτελές ξενοδοχείο στη Ρόδο, στην 1η θέση παγκοσμίως για την αειφόρο λειτουργία του [εικόνες]

melenoslindos.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Ρόδου. Βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Λίνδου και ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του τεχνοτροπία και το μαροκινό του στιλ. Πλέον όμως, αποτελεί πρωτοπορία για ακόμα ένα λόγο, αφού έγινε το πρώτο στον κόσμο που πιστοποιήθηκε κατά GSTC για την αειφόρο λειτουργία του.

Τον Απρίλιο του 2017, έγινε επιθεώρηση του ξενοδοχείου από το Παγκόσμιο συμβούλιο αειφορίας στον τουρισμό (Global Sustainability Tourism Council) το οποίο δραστηριοποιείται από το 2007. Η επιθεώρηση περιελάμβανε έλεγχο της λειτουργίας σύμφωνα με τα κριτήρια αειφορίας στον τουρισμό όπως αυτά έχουν οριστεί από τον οργανισμό και απ' ότι φαίνεται το Melenos Lindos Exclusive Suites τα πληροί, αφού, την προηγούμενη εβδομάδα, όχι μόνο βραβεύτηκε, αλλά κατέκτησε την πρώτη θέση παγκοσμίως.

Δες φωτογραφίες από το πανέμορφο και υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MELENOS LINDOS SUITES ρόδος ξενοδοχείο αειφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ