Σάλος στα social media: Τι συνέβη με το ταξίδι Τζανακόπουλου στην Τζια και τα 900 ευρώ χρέωση - iefimerida.gr

Σάλος στα social media: Τι συνέβη με το ταξίδι Τζανακόπουλου στην Τζια και τα 900 ευρώ χρέωση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος επικρατεί στα social media με έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο εγκρίθηκε δαπάνη «υπηρεσιακής μετακίνησης» ύψους 900 ευρώ για τους 2 άνδρες ασφαλείας του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου που τον συνόδευσαν σε απόδραση στην Τζια.

Ειδικότερα, ο δύο άντρες ασφαλείας συνόδευσαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υπουργό Επικρατείας στην Κέα, όπου επέλεξε να ξεκουραστεί με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Στο έγγραφο, πάντως, του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο αφορά αποκλειστικά τη μετακίνηση των δύο συνοδών του Δημήτρη Τζανακόπουλου, αναγράφονται οι ημερομηνίες από την Παρασκευή 2 Ιουνίου με επιστροφή στην Αθήνα την Τρίτη 6 Ιουνίου. Αγνωστο είναι ωστόσο αν η επιστροφή έγινε πρωί ή απόγευμα.

Επιπλέον, στο έγγραφο που διακινείται στο διαδίκτυο αναγράφεται: «Για έξοδα υπηρεσιακής μετακίνησης δύο (2) συνοδών ασφαλείας του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας - Κυβερνητικού Εκπροσώπου από την Αθήνα στην νήσο Κέα, με αναχώρηση από Παρασκευή στις 02-06-2017 και επιστροφή στην Αθήνα την Τρίτη στις 06-06-2017, ως εξής». Στο ίδιο έγγραφο από κάτω και σε πινακάκι αναγράφονται τα ποσά -120 ευρώ, 360 ευρώ και 420 ευρώ, δηλαδή σύνολο 900 ευρώ- και οι κωδικοί τους.

Σάλος στα social media: Τι συνέβη με το ταξίδι Τζανακόπουλου στην Τζια και τα 900 ευρώ χρέωση | iefimerida.gr 0

Πάντως η δημοσιοποίησή του στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε σάλο, με τους χρήστες να σχολιάζουν τα έξοδα για το τριήμερο του Δημήτρη Τζανακόπουλου ως εξής:

Ο Τζανακόπουλος πήγε τριήμερο στην Τζια με έξοδα 900 ευρώ από το Δημόσιο.
Αιγάλεω, μια παλιά κακή ανάμνηση.

Ο Τζανακόπουλος πήγε Τζια του μέϊτ χις ομπλιγκέϊσιονς.

Σε παρακαλώ, ο Τζανακόπουλος έκανε 2 χρόνια Αιγάλεω, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα πάει με ασφάλεια στη Τζιά, κινδυνεύει να του την πέσουν αγριο-εστέτ... https://t.co/WMjAs7Z2cU

Ο Τζανακόπουλος έκανε πενθήμερες διακοπούλες στην Κέα χρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο με 900 ευρώ. Πήγε περίπατο το ηθικό πλεονέκτημα. pic.twitter.com/kZ8Xz5T0Cv

Ο Τζανακόπουλος πήγε τριήμερο στην Τζια με έξοδα 900 ευρώ από το Δημόσιο.
Αιγάλεω, μια παλιά κακή ανάμνηση.

Φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να πάω στην Τζιά; pic.twitter.com/lYf2LxrVBK

Πανάκριβη η Τζια φέτος.
Στις Μαλδίβες καλύτερα.

Πληρωμένα από το Ηθικό Πλεονέκτημα τα εισιτήρια του Τζανακόπουλου για Κέα

Ρε @d_tzanakopoulos είσαι τόσο τσιπης και 3 μέρες στην Κέα πρέπει να στις πληρώσει ο ηλίθιος ο λαος που σας πέρασε για σωτήρες;;;

Ξαναλέω πληρώσαμε 900 εύρωγ για Τζανακο το τριήμερο στην Κεα https://t.co/ITHP52VJr6

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ