Οταν η Κίντμαν έπαιζε την κακοποιημένη νοικοκυρά: «Είχα πραγματικές μελανιές και έπαιρνα φάρμακα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Κίντμαν έπαιζε την κακοποιημένη νοικοκυρά: «Είχα πραγματικές μελανιές και έπαιρνα φάρμακα» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πίεση, τα νεύρα και την σκληρή προετοιμασία της για τον ρόλο της στην σειρά «Μικρά μεγάλα ψέματα» της HBO μίλησε η Νικόλ Κιντμαν, αποκαλύπτοντας μερικές σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Η Αυστραλιανή ηθοποιός,η οποία έπαιζε την κακοποιημένη νοικοκυρά και πρώην δικηγόρο, αποκάλυψε πως οι μώλωπες που είχε στο σώμα της ήταν πραγματικοι και πως μάλιστα είχε πάρει φάρμακα για μην πονάει, μιας και τα σημάδια στο σώμα της και κυρίως στα πόδια της ήταν αρκετά εμφανή.

Εκτός αυτού, η ίδια ανέφερε στο Hollywood Reporter πως ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη μετά το τέλος των γυρισμάτων στις οποίες η ίδια ήταν κακοποιημένη και έκανε σεξ με τον τηλεοπτικό σύζυγό της(Αλεξάντερ Σκαρςγκαρντ).

Οταν η Κίντμαν έπαιζε την κακοποιημένη νοικοκυρά: «Είχα πραγματικές μελανιές και έπαιρνα φάρμακα» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Πήγα σπίτι μου και πέταξα έναν βράχο μέσα σε μία γυάλινη πόρτα. Προφανώς κρατούσα όλη αυτή την αργή μέσα μου από τα γυρίσματα, είπε η Κίτμαν.

Το συμβάν περιέγραψε και η συνπρωταγωνίστριά της Ρις Γουίδερσπουν, την οποία πήρε τηλέφωνο και της είπε τι έκανε πάνω στα νεύρα της.

«Μέναμε σε ένα ξενοδοχείο και με πήρε τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι έφτασε σπίτι μετά τα γυρίσματα και συγκεκριμένα μετά από αυτές τις φρικτές σκηνές και έριξε ένα βράχο από τον παράθυρο επειδή δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα», ανέφερε η Ρις Γουίδερσπουν.

Οταν η Κίντμαν έπαιζε την κακοποιημένη νοικοκυρά: «Είχα πραγματικές μελανιές και έπαιρνα φάρμακα» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Νικόλ μάλιστα ανέλυσε την συγκεκριμένη σκηνή, αναφέροντας πως μετά το πέρας αυτή ένιωσε θυμωμένη και ταπεινωμένη.

«Θυμάμαι ότι είχα ξαπλώσει στο πάτωμα στο τελευταίο επεισόδιο, φορούσα τα εσώρουχά μου . Ουσιαστικά ο σύζυγός μου με είχε πετάξει στο πάτωμα και εγώ κυλιόμουν.

Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Δεν ήθελα να σηκωθώ και επίσης θυμάμαι τον σκηνοθέτη να έρχεται και να με σκεπάζει με μία πετσέτα στο ενδιάμεσο των γυρισμάτων και εγώ στεκόμουν ακίνητη. Απλώς ένιωσα τόσο ταπεινωμένη και καταστραμμένη... πραγματικά θυμωμένη» ανέφερε η Νικόλ.

Οταν η Κίντμαν έπαιζε την κακοποιημένη νοικοκυρά: «Είχα πραγματικές μελανιές και έπαιρνα φάρμακα» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Για το γεγονός μίλησε και ο τηλεοπτικός σύζυγός της, Αλεξάντερ Σκαρσγκαρντ, λέγοντας πως ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο να επανέρχονται στην πραγματικότητα μετά τις τόσο βίαιες σκηνές, τονίζοντας μάλιστα πως μετά από κάθε τέτοια σκηνή, έπαιρνε αγκαλιά ο ένας τον άλλον.

Τους μώλωπες με στραβό μάτι είχε δει και ο πραγματικός άνδρας της Νικόλ Κίντμαν Κέιθ Ούρμπαν, ο οποίος ανέφερε πως ήταν συντετριμμένος κάθε φορά που την έβλεπε έτσι, αλλά κατέληγε πως αυτά συμβαίνουν όταν έχει μία γυναίκα καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλ Κίντμαν Ηθοποιός ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ