Survivor: Ο Μπο έφυγε, αλλά «άφησε» στον Αγιο Δομίνικο 34 κιλά -Η ολική μεταμόρφωσή του [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ο Μπο έφυγε, αλλά «άφησε» στον Αγιο Δομίνικο 34 κιλά -Η ολική μεταμόρφωσή του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ατάκα «Πριν-Μετά» είναι διαχρονικά αυτή που συνοδεύει τις περισσότες προσπάθειες διαφήμισης κάποιας πρωτοποριακής δίαιτας ωστόσο αποδεικνύεται ότι τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχει το Survivor.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ήρθε η αποχώρηση του Μπο από το παιχνίδι.

Ο ράπερ, ήταν τελευταίος στην κατάταξη από την ομάδα των «Διασήμων», οι οποίοι έχασαν το αγώνισμα της ασυλίας και σύμφωνα με την ψήφο του κοινού, ήταν αυτός που έπρεπε να αποχωρήσει.

Κοιτάζοντας μάλιστα κάποιος το βίντεο με το οποίο συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, ο Μπο έφυγε άλλος άνθρωπος από την Δομινικανή Δημοκρατία.

Μείον 35 κιλά, τα οποία όχι μόνο βελτίωσαν την αγωνιστική του απόδοση αλλά έφεραν και πολλά θετικά σχόλια στα social media για την εμφάνισή του. Μια ματιά άλλωστε στο πως ήταν όταν μπήκε στο παιχνίδι αρκεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πάρτι της Ένωσης, ο ίδιος έλεγε εντυπωσιασμένος πως πρώτη φορά στη ζωή του έφτασε τα 85 κιλά αφού ακόμη και φαντάρος μπήκε στα 115 κιλά.

Αυτό πάντως που δεν έχασε, ήταν το χιούμορ του.Ακόμη και την στιγμή της αποχώρησης, στην αγκαλιά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όταν ο τελευταίος τον ρώτησε «τι θα κάνουμε τώρα;», απάντησε «Πάρε τον τρελό και τρέχα», εννοώντας φυσικά τον Γιώργο Χρανιώτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπο Survivor κιλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ