Καρέ-καρέ η στιγμή που αστυνομικοί «γαζώνουν» τους τζιχαντιστές του Λονδίνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η στιγμή που αστυνομικοί «γαζώνουν» τους τζιχαντιστές του Λονδίνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο με αστυνομικούς να «γαζώνουν» τους τρεις τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν τη Γέφυρα του Λονδίνου και την πολυσύχναστη αγορά Μπόροου, σκοτώνοντας 8 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους, έδωσε στη δημοσιότητα ο βρετανικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, οι τρομοκράτες Κουράμ Μπουτ, Γιουσέφ Ζαγκμπά και Ρασίντ Ρεντουάν φαίνονται στο βίντεο να πέφτουν νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας, με τις 50 σφαίρες να πέφτουν η μία μετά την άλλη.

Καρέ-καρέ η στιγμή που αστυνομικοί «γαζώνουν» τους τζιχαντιστές του Λονδίνου [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα Μέσα, οι τζιχαντιστές προσπάθησαν να εισέλθουν σε μία παμπ, το προσωπικό της όμως είχε μπλοκάρει την είσοδο ώστε να προστατεύσει τους πελάτες. Βλέποντας οι τζιχαντιστές να περνάει τρέχοντας από τον δρόμο έξω από τη παμπ ένας άλλος άντρας, εγκαταλείπουν την προσπάθεια να εισέλθουν σε αυτή και του επιτίθενται. Πρώτα τον μαχαιρώνει ένας από τους δράστες, ενώ άμεσα φτάνει και ο δεύτερος τρομοκράτης που φοράει τη φανέλα της Άρσεναλ και αρχίζει και εκείνος να του καταφέρει πολλαπλές μαχαιριές. Ο Ρασίντ Ρεντουάν φτάνει τρίτος στο άτυχο θύμα και το μαχαιρώνει και εκείνος.

Ενώ πραγματοποιούν την επίθεση, καταφθάνουν περιπολικά με πάνοπλους αστυνομικούς, οι οποίοι χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο πετάγονται από αυτά και πυροβολούν εναντίον των τριών τζιχαντιστών.

Ο ένας από τους αστυνομικούς τρέχει προς τον Κουράμ Μπουτ, ο οποίος προσπαθεί να τον μαχαιρώσει, αλλά τελικά πέφτει νεκρός.

Από τις σφαίρες των αστυνομικών έπεσαν νεκροί και οι άλλοι δύο τρομοκράτες. Μάλιστα, ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε τη σορό του Ρεντουάν ώστε να σιγουρευτεί ότι είναι νεκρός.

Καρέ-καρέ η στιγμή που αστυνομικοί «γαζώνουν» τους τζιχαντιστές του Λονδίνου [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο τρομοκράτες Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ