Φευγάτος ο Σκόκο από την Νιούελς, περιμένει στην γωνία η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Φευγάτος ο Σκόκο από την Νιούελς, περιμένει στην γωνία η ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Nάτσο Σκόκο είναι ο διακαής πόθος της ΑΕΚ για να επιστρέψει, με τον ίδιο σήμερα να δείχνει ότι... κρατά την πόρτα ανοιχτή για να φύγει από την Νιούελς.

Σήμερα έδωσε συνέντευξη Τύπου και απέδειξε ότι δύσκολα θα μείνει στην ομάδα μετά το τέλος της σεζόν και δη μετά τον Ιούνιο.

Αφησε και… επισήμως την πόρτα της εξόδου ανοιχτή από τη Νιούελς. Ο Σκόκο αφού πρώτα εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στη διοίκηση, άφησε να εννοηθεί πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις αρχές του Ιούλη.

«Λίγες ημέρες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, όλα τα μέλη της ομάδας βρισκόμαστε σε μια κατάσταση στην οποία δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μια απόφαση την οποία προσπαθούσαμε να αποφύγουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα (να μην προπονηθούν). Περιμέναμε μια συνάντηση με την διοίκηση για να μας πουν τι θα συμβεί, όχι μια συνέντευξη Τύπου για λόγους πολιτικής. Σκεφτόμαστε και άλλα μέτρα, δεν είμαι καθόλου σύμφωνος με τα όσα γίνονται» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ νιουελς Νάτσο Σκόκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ