NASA και Roscosmos σε πλήρη συνεργασία παρά τις όποιες διαφορές ΗΠΑ-Ρωσίας - iefimerida.gr

NASA και Roscosmos σε πλήρη συνεργασία παρά τις όποιες διαφορές ΗΠΑ-Ρωσίας

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Επίτιμος Σύμβουλος Εξερεύνησης και Διαστημικών Αποστολών της NASA, Kathy Laurin, δήλωσε την Τετάρτη ότι η NASA συνεργάζεται με τον καλύτερο τρόπο με τους «εξαιρετικούς» συνεργάτες της Ρώσικης διαστημικής εταιρείας Roscosmos.

Η Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Διεύθυνση (NASA) θεωρεί ότι η συνεργασία με την Roscosmos είναι πολύ δυνατή και αναμένει την Ουάσινγκτον και την Μόσχα να παραμείνουν πιστές σε αυτήν την συνεργασία, παρά τις πολιτικές διαφορές που μπορεί να έχουν.

«Είναι προφανές πως όλοι επηρεαζόμαστε από το πολιτικό περιβάλλον αλλά εμείς σαν μηχανικοί, που εκτελούμε μια αποστολή που είναι ήδη συμφωνημένη από τις κυβερνήσεις μας, δεν ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα. Ευχόμαστε ότι τα κράτη των δύο χωρών δεν θα αλλάξουν τίποτα πάνω σε αυτήν την συνεργασία και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό», είπε η Laurin.

Η ίδια έπειτα προσέθεσε πως οι συνεργάτες της Roscomos είναι εξαιρετικοί και πως η συνεργασία τους είναι πάρα πολύ δυνατή.

Τις παραπάνω δηλώσεις η Laurin τις έκανε στα πλαίσια της συνέλευσης GLEX, δηλαδή της Παγκόσμιας Συνέλευσης Εξερεύνησης του Διαστήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Roscosmos NASA συνεργασία GLEX
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ