Συγκλονίζει ο 3χρονος γιος του Τιοτέ που έχασε την ζωή του: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπάκα» - iefimerida.gr

Συγκλονίζει ο 3χρονος γιος του Τιοτέ που έχασε την ζωή του: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπάκα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία μόλις 30 ετών ο Σεϊκ Τιοτέ έχασε την ζωή του και «πάγωσε» το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο γιος του εκλιπόντος συγκλονίζει με τη φωτογραφία με την οποία αποχαιρετά τον πατέρα του. Σε ηλικία μόλις τριών ετών, ο Ραφαέλ φορά μια φανέλα της Νιούκαστλ (πρώην ομάδα του Τιοτέ) με το μήνυμα στη φανέλα «RIP Daddy» - «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπάκα».

Η φωτογραφία έγινε viral στα social media, ενώ η μητέρα του Ραφαέλ, Νίκι, έγραψε στο Twitter: «Έχασα την αγάπη της ζωής μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Σέικι. Τι μπορώ να πω στον γιο μας, Σέικι; #RIPTiote».

Συγκλονίζει ο 3χρονος γιος του Τιοτέ που έχασε την ζωή του: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπάκα» | iefimerida.gr 0

Την ίδια ώρα ο βοηθός προπονητής της Beijing Enterprises, Πάμπλο Φράνκο μίλησε για το πως έχασε την ζωή του ο ΤΙοτέ κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

«Ήταν δύσκολο. Είσαι εκεί και κάνεις προπόνηση μαζί του και ένα δευτερόλεπτο αργότερα είναι νεκρός. Είναι κάτι αδιανόητο. Είχαμε κάνει ένα πολύ ξεμούδιασμα, αλλά δεν ήταν ίδιος όπως τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο Σεϊκ λιποθύμησε. Οι συμπαίκτες του άρχισαν να κλαίνε, οι γιατροί έσπευσαν αμέσως, αλλά ο Σεΐκ ανέκαμψε από μόνος του και σηκώθηκε. Όμως σε μία στιγμή έπεσε πάλι στο έδαφος, χωρίς να μπορεί να πει τίποτα. Επιχειρήθηκε ανάνηψη με κάθε τρόπο για να σωθεί η ζωή του, αλλά δεν τα καταφέραμε» υποστήριξε ο Φράνκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τιοτε γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ