Οψοποιών Μαγγανείαι: Το εστιατόριο που προφέρεται με δυσκολία έχει τα καλύτερα ψητά της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Οψοποιών Μαγγανείαι: Το εστιατόριο που προφέρεται με δυσκολία έχει τα καλύτερα ψητά της Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμάρα, πλατεία Αριστοτέλους, Ροτόντα, Βαλαωρίτου, Λεωφόρος Νίκης, Τσιμισκή, Λαδάδικα είναι μερικά μόνο από τα σημεία της Θεσσαλονίκης που δεν κοιμούνται ποτέ, αφού πλημμυρίζουν με κόσμο όλων των ηλικιών καθημερινά και μάλιστα όλες τις ώρες.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μας έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μέχρι τη Νύφη του Βορρά, που φημίζεται για τον χαλαρό καφέ στην παραλιακή, την έντονη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση που καλύπτουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Επειδή όμως «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» όπως λέει και η παροιμία, θέλοντας να ικανοποιήσουμε το αίσθημα της πείνας μας, ανακαλύψαμε μια από τις γαστρονομικές καινοτομίες της πόλης, που μας μύησε στις γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με έναν τρόπο απλά μαγικό!

Δείτε που βρίσκεται το ντελικάτο εστιατόριο με τα καλύτερα ψητά της Θεσσαλονίκης στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ