Η δίαιτα της μιας ημέρας -Νιώσε πιο ελαφριά σε μόλις 24 ώρες - iefimerida.gr

Η δίαιτα της μιας ημέρας -Νιώσε πιο ελαφριά σε μόλις 24 ώρες

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχετε ποτέ προσπαθήσει να περιορίσετε το φαγητό και τις θερμίδες που λαμβάνετε για μία μέρα; Αν τα έχετε καταφέρει, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι την επόμενη μέρα πεινάτε τόσο πολύ που τρώτε την τριπλή ποσότητα. Aυτό το πρόγραμμα διατροφής υπόσχεται να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το φούσκωμα χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε τον έλεγχο.

O πιο σωστός και ασφαλής τρόπος για να χάσετε κιλά είναι ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματός σας και το οποίο, ιδανικά, συνδυάζεται με συχνή άσκηση. Παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστείτε ενισχύσεις, μια έξτρα βοήθεια στη δίαιτά σας ή απλώς ένα τρόπο να αισθανθείτε πιο ελαφριά.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να επανέλθετε πιο γρήγορα μετά από τυχόν κραιπάλες ή υπερβολική κατανάλωση φαγητού χωρίς όμως να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας; Αυτό το αποτοξινωτικό, ολιγοθερμιδικό, αλλά πλήρως χορταστικό πρόγραμμα διατροφής φτιάχτηκε ακριβώς γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα γευμάτων της αποτοξινωτικής δίαιτας στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίαιτα αποτοξίνωση σώμα κιλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ