Ο 4ος τελικός Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova! - iefimerida.gr

Ο 4ος τελικός Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον 4ο αγώνα της σειράς των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός για την τελική φάση των play offs του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 19:30 με το pre game στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO, στο WebTV και στα Social Media του Novasports.gr (/Facebook & /Youtube) στο πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι Χρήστος Καούρης, Δώρα Παντέλη και ο κόουτς Βασίλης Φραγκιάς, θα μεταφέρουν από το κλειστό του ΟΑΚΑ, «Νίκος Γκάλης», όλα τα τελευταία νέα, πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις εκλεκτών καλεσμένων.

Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr η μετάδοση του ντέρμπι. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ οι Χρήστος Καούρης και Νικήτας Αυγουλής.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO και στο WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) το Post Game με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δείτε το πρόγραμμα των τελικών της Stoiximan.gr Basket League στο http://www.novasports.gr/basketleague-playoffs

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από το πρωτάθλημα Stoiximan.gr Basket League στο www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (http://www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Stoiximan.gr Basket League


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ