Αυτό είναι το πιο εκκεντρικό μανικιούρ που έχεις δει ποτέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο εκκεντρικό μανικιούρ που έχεις δει ποτέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Alessandro Michele, ο εκκεντρικός και genius designer του οίκου Gucci, εξέπληξε για άλλη μια φορά τον κόσμο της μόδας με την παρουσίαση της Gucci Cruise Collection 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Palazzo Pitti της Φλωρεντίας και ήταν εμπνευσμένη από τα ιταλικά αναγεννησιακά έργα τέχνης που κοσμούν τα ιστορικά τείχη.

Και μπορεί το catwalk να γέμισε από κρόσσια, πέρλες, embellishment κομμάτια, florals, έντονα στοιχεία, patterns, mix&match , δαντέλες, μπροκάρ, slogans με τις λέξεις Guccy και Guccification, όλα άρρηκτα συνδεδεμένα με την υπερβολή που χαρακτηρίζει το σχεδιαστή, όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση και έγινε talk of the town από άκρη σε άκρη της γης, είναι η extravagant nail πρόταση του οίκου, όπως προέκυψε μέσα από το look των μοντέλων που συμμετείχαν στο σόου.

Δείτε την εντυπωσιακή πρόταση μανικιούρ από τη συλλογή του οίκου μόδας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GUCCI DIPPED INK νύχια μανικιούρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ