Τα «θέλω» του Χάσι για τον νέο Ολυμπιακό - Ονόματα από το πάνω ράφι - iefimerida.gr

Τα «θέλω» του Χάσι για τον νέο Ολυμπιακό - Ονόματα από το πάνω ράφι

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Μπέσνικ Χάσι, όμως ο Αλβανός τεχνικός έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Ο 45χρονος προπονητής βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Ελλάδα και ενημερώνεται για το ρόστερ του Ολυμπιακού, θέλοντας να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα πριν η ομάδα κινηθεί για τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους.

Οι πρώτες επιθυμίες του Χάσι είναι να αποκτηθεί ένας σύνθετος μέσος, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και ως 6άρι και ως 8άρι, ένας σέντερ φορ, ένας εξτρέμ και ένα αριστερό μπακ.

Ο Στίβεν Ντεφούρ παραμένει η πρώτη επιλογή για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο το κόστος της ανεβάζει και τον συντελεστή δυσκολίας.

Ο Χάσι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, προκειμένου να υπάρξει και μια συνεννόηση για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Ο Ουσίγιος φέρεται να χειρίζεται μάλιστα ο ίδιος την υπόθεση του Γκονσάλο Ροντρίγκες, με τον Αργεντινό στόπερ να αποτελεί τη Νο1 λύση των ερυθρόλευκων για το κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, είναι επίσης σημαντικό για τον Χάσι να πάρει αποφάσεις για τους δανεικούς παίκτες της ομάδας αλλά και γι' αυτούς που θα αποχωρήσουν. Σίγουροι θεωρούνται οι Παρέδες, Σισοκό και Λεάλι ενώ ερωτηματικό παραμένουν οι υποθέσεις των Τσόρι και Καμπιάσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπεσνικ χασι Ολυμπιακός μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ