Τρίκαλα: 33χρονος καλλιεργούσε χασίς σε αντίσκηνο στη... βεράντα του [εικόνα] - iefimerida.gr

Τρίκαλα: 33χρονος καλλιεργούσε χασίς σε αντίσκηνο στη... βεράντα του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (6/6) στα Τρίκαλα, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Μετά από έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη κατασχέθηκαν: ένα αντίσκηνο, το εσωτερικό του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την καλλιέργεια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας,
διάφορα άλλα σύνεργα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (ανεμιστήρας, σύστημα εξαερισμού, ειδικός λαμπτήρας με ενσωματωμένο μετασχηματιστή) καθώς και μία γλάστρα με ένα καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,10) μέτρων.

Ακολούθως, στους υπόλοιπους χώρους της οικίας βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν επιπλέον: μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστη κάνναβης (9,2) γραμμαρίων,
κλώνοι και φύλλα κάνναβης, συνολικού βάρους (30) γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος κάνναβης και καπνού και
μία ζυγαριά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Τρίκαλα: 33χρονος καλλιεργούσε χασίς σε αντίσκηνο στη... βεράντα του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ