Η αποστομωτική απάντηση της Ριάνα στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της - iefimerida.gr

Η αποστομωτική απάντηση της Ριάνα στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μία από τις σταρ που ξέρει να διαχειρίζεται την επιτυχία της με τέτοιο τρόπο ώστε να εκτοξεύεται η φήμη της, όπως επίσης και να διαμορφώνει και να πουλάει την εικόνα της με τέτοιο τρόπο ώστε να περνάει μηνύματα για όσα στηρίζει και πιστεύει.

Θα λέγαμε ότι είναι σαν μια κινούμενη εκστρατεία υπέρ της απενοχοποίησης του γυναικείου σώματος και τους τελευταίους μήνες έχει στείλει σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο τις ενδυματολογικές της επιλογές. Μία από αυτές είναι και η εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί του Met Gala, όπου ντύθηκε με ένα συγκλονιστικό φόρεμα-ύμνο της σχεδιάστριας Rei Kawakubο, που έλαβε τα θετικότερα σχόλια.

Πρόσφατα, ένας αθλητικός συντάκτης του σάιτ barstoolsports.com, αποφάσισε να σχολιάσει την εμφάνιση της σε ένα άρθρο με τίτλο «Χάρη στη Ριάνα το να είσαι χοντρός θα γίνει το νέο trend», αποκαλώντας την ανοιχτά «χοντρή» και γράφοντας ότι «μοιάζει σαν να φοράει στολή σούμο».

Δες την φανταστική απάντηση της Ριάνα στα σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάνα BODY SHAMING σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ