Η λίστα των υποψηφίων για την Πολεμική Αεροπορία που κατέθεσαν ελλιπή δικαιολογητικά - iefimerida.gr

Η λίστα των υποψηφίων για την Πολεμική Αεροπορία που κατέθεσαν ελλιπή δικαιολογητικά

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της πολεμικής Αεροπορίας (www.haf.gr) η ονομαστική κατάσταση των υποψηφίων στις φετινές εξετάσεις, των οποίων τα δικαιολογητικά παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν μόνο ταχυδρομικά, τα ελλείποντα - ελλιπή δικαιολογητικά, μέχρι τις 9 Ιουνίου (θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από τη ΔΑΕ), στη ΔΑΕ και στη διεύθυνση:

Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1),

ΑΒ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ, ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Γ.Α. 1010.

Σε περιπτώσεις παράλειψης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της αίτησης που απαιτούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται η ανάλογη επιθυμία.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρώνονται - υπογράφονται (θεώρηση για το γνήσιο της/των υπογραφής/-ών απαραίτητη), από τον υποψήφιο εάν είναι ενήλικος ή από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία, εάν είναι ανήλικος.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 - 2133.

Στη γνωστοποίηση του ΓΕΑ επισημαίνεται, ότι όσοι εκ των υποψηφίων έχουν υποβάλλει μαζί με την αίτηση υπεύθυνη δήλωση, το δελτίο υγειονομικής εξέτασης (Υπόδειγμα 6 της ΕΔΥΕΘΑ 14/2017), καθώς και τις υγειονομικές εξετάσεις, να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ανωτέρω τηλέφωνα για περαιτέρω οδηγίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολεμική Αεροπορία υποψήφιοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ