Βρετανία: Μια ανάσα απo τους Τόρηδες οι Εργατικοί -Ψαλίδισαν στη μία μονάδα τη διαφορά! - iefimerida.gr

Βρετανία: Μια ανάσα απo τους Τόρηδες οι Εργατικοί -Ψαλίδισαν στη μία μονάδα τη διαφορά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μια μονάδα έχει περιοριστεί το προβάδισμα των Συντηρητικών έναντι των Εργατικών στη Βρετανία σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, που δείχνει ότι η κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης θα κριθεί στο νήμα.

Η σφυγμομέτρηση της Survation για την εκπομπή Good Morning Britain του δικτύου ITV φέρνει τους Τόρηδες στο 41,5% και τους Εργατικούς στο 40,4%.

Εάν επιβεβαιωθεί στην κάλπη ένα τέτοιο αποτέλεσμα τότε θα κινδυνεύσει άμεσα η πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος στη Βουλή.

Ωστόσο, δημοσκοπήσεις άλλων εταιρειών έδιναν τις τελευταίες ημέρες ένα ευρύτερο προβάδισμα 11- 12 μονάδων στους Συντηρητικούς. Τ

Το κόμμα της Τερέζα Μέι προηγείτο με 17 μονάδες στις αρχές Μαϊου, αλλά η άνοδος των Εργατικών αντανακλά μια πιο πετυχημένη προεκλογική εκστρατεία, όπως είπαν οι μισοί από εκείνους που μετείχαν στη σφυγμομέτρηση.

Η δημοσκόπηση της Survation διενεργήθηκε την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο, πριν την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Στην προηγούμενη σφυγμομέτρηση της ίδιας εταιρείας για το ITV πριν από μία εβδομάδα οι Συντηρητικοί είχαν προβάδισμα έξι μονάδων. Μια άλλη δημοσκόπηση της Survation που δημοσιεύτηκε το Σάββατο από την Mail on Sunday έδινε επίσης προβάδισμα μιας μονάδας στους Τόρηδες, ενώ οι Φιλελεύθεροι εξασφαλίζουν ποσοστό 6% και το ευρωσκεπτικιστικό Ukip 3%.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ