Δυσαρέσκεια Λαγκάρντ για τις προτάσεις των ιδιωτών για το κούρεμα - iefimerida.gr

Δυσαρέσκεια Λαγκάρντ για τις προτάσεις των ιδιωτών για το κούρεμα

Δυσαρέσκεια Λαγκάρντ για τις προτάσεις των ιδιωτών για το κούρεμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η γ.γ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, για τις μέχρι τώρα προτάσεις των πιστωτών της Ελλάδας για τη διαγραφή ενός μέρους του χρέους της χώρας.

«Ο τρόπος που βλέπω εγώ τα πράγματα είναι ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ότι σαφώς, μέχρι στιγμής, δεν ήταν επιθυμητό για τους Έλληνες να αποδεχθούν την προσφορά των πιστωτών», δήλωσε η Λαγκάρντ από το Νταβός στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg TV.

Όμως «είμαι ικανοποιημένη που βλέπω ότι επιστρέφουν στο τραπέζι, για να διαπραγματευτούν και να εργαστούν σκληρά», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα τι θα ήθελε να δει να προκύπτει από αυτές τις διαπραγματεύσεις, η κα Λαγκάρντ δήλωσε ότι το ΔΝΤ εμμένει στην ιδέα ότι η Ελλάδα πρέπει να καταφέρει να φθάσει σε ένα λόγο χρέους 120% προς το ΑΕΠ το 2020 το αργότερο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ