Εντελώς αμακιγιάριστη! Η Τζένιφερ Λόπεζ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Εντελώς αμακιγιάριστη! Η Τζένιφερ Λόπεζ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί [βίντεο]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ καθημερινά περνούν από την οθόνη του υπολογιστή μας χιλιάδες γυναίκες με αψεγάδιαστα σώματα και τέλεια πρόσωπα, υπάρχουν κάποιες, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, που δε φοβούνται να δείξουν τον εαυτό τους στην πιο ακατέργαστη του εκδοχή. «Χωρίς μέικ απ, χωρίς μαλλιά, χωρίς τίποτα», όπως λέει.


Το ταπεραμέντο της, οι καμπύλες της, αλλά και ο τρόπος που τις έχει «αγκαλιάσει» και τις αναδεικνύει, την έχουν καταστήσει σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς. Κι ενώ, στις δημόσιες της εμφανίσεις, έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε στην αψεγάδιαστη, υπερλαμπερή της εκδοχή, αυτή η γυναίκα έχει κάτι το μοναδικό. Μπορεί να είναι εξίσου υπέροχη και χωρίς καμία περιποίηση. Και μας το απέδειξε για άλλη μια φορά, στο βιντεάκι που ανέβασε, πρόσφατα, στο λογαριασμό της στο Instagram.

Δες τη Τζένιφερ Λόπεζ χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ