Ειδικοί αποκαλύπτουν: Αυτό είναι το απόλυτο σνακ για να χάσεις βάρος - iefimerida.gr

Ειδικοί αποκαλύπτουν: Αυτό είναι το απόλυτο σνακ για να χάσεις βάρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το σύγχρονο τρόπο ζωής να έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον αριθμό αλλά και την ποιότητα των γευμάτων που καταναλώνει κανείς καθημερινά, ο ρόλος του σνακ, γνωστό και ως «κολατσιό» κατά τα παιδικά χρόνια, αυξάνεται σημαντικά στις ως προς τις διατροφικές συνήθειες.

Και αυτό γιατί δεν πρόκειται απλά για μια λύση που αφορά όσους δεν μπορούν να συμβαδίσουν με το παραδοσιακό μοντέλο «πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό», αλλά για ένα πολύτιμο ενδιάμεσο και μικρό γεύμα, το οποίο μπορεί να περιορίσει το έντονο αίσθημα της πείνας κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως, σύμφωνα με τους ειδικούς, να ωθήσει σε μεγαλύτερη απώλεια βάρους, χαρίζοντας στον οργανισμό και μια σειρά από σπουδαία θρεπτικά συστατικά, που πιθανότατα δεν προσλαμβάνει από τα βασικά γεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Στεφανί Κλαρκ και ο Γουίλοου Τζάρος από το C&J Nutrition, μοιράζονται την ιδανικότερη εξίσωση για ένα άκρως υγιεινό σνακ, το οποίο θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο ως προς την απώλεια βάρους.

To ιδανικό σνακ για την απώλεια βάρους στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σνακ απώλεια βάρους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ