Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε η Κένταλ Τζένερ - iefimerida.gr

Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε η Κένταλ Τζένερ

Φωτογραφία: BackGrid
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι εμφανίστηκε η Κένταλ Τζένερ στη Νέα Υόρκη, κάνοντας τα δημοσιεύματα να αναρωτιούνται εάν ο σύντροφός της ράπερ ASAP Rocky της έκανε πρόταση γάμου.

Το δαχτυλίδι έλαμπε στο χέρι του μοντέλου, με το μέγεθός του να σχολιάζεται. Αν και πολλοί έκαναν λόγο για αρραβώνα, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που υποστήριξαν πως πρόκειται για ένα απλό δαχτυλίδι που φόρεσε το μοντέλο.

Η Κένταλ Τζένερ εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ένα casual outfit, επιλέγοντας ένα γκρι hoodie, σακάκι στην ίδια απόχρωση, τζιν και λευκές μπότες, ενώ η τσάντα Dolce & Cabbana με τα λουλούδια ξεχώρισε.

Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε η Κένταλ Τζένερ  | iefimerida.gr 0

BackGrid

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 11 μήνες, με το ειδύλλιο να ξεκινά τον περασμένο Ιούλιο. Λέγεται πως οι κρυφές τους συναντήσεις έγιναν σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς, καθώς και οι δύο ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα.

Πλέον, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αρραβώνα, μέχρι την μικρή αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall Updates (@knj.daily) στις Ιούν 5, 2017, 5:29μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ