OAΣΑ: Αλλάζουν τα κόμιστρα των εισιτηρίων - iefimerida.gr

OAΣΑ: Αλλάζουν τα κόμιστρα των εισιτηρίων

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αλλαγές στο κόμιστρο των αστικών συγκοινωνιών προσανατολίζεται ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών στα πλαίσια και της έναρξης της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Να σημειωθεί πως σε ότι αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο παραμένει σε εκκρεμότητα η έγκριση για την εφαρμογή του από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οργανισμός εξετάζει την δυνατότητα εφαρμογής δύο τύπους καρτών και όχι μόνο μίας όπως περιελάμβανε ο αρχικός σχεδιασμός.

Ειδικότερα, ο ένας θα είναι με ονομαστικοποίηση στοιχείων παρόλο που ακόμη δεν έχει επιλυθεί το θέμα που έχει προκύψει με το ΑΜΚΑ. Ετσι η Αρχή Προστασίας ζήτησε μεγαλύτερη τεκμηρίωση από τον οργανισμό.

Παράλληλα τονίζεται πως η συγκεκριμένη κάρτα θα έχει τη δυνατότητα φόρτισης με επιπλέον χρήματα προκειμένου αν απαιτείται να καλύπτεται και η περιοχή ως το αεροδρόμιο, η οποία μέχρι σήμερα δεν καλύπτεται.

Τέλος, η λύση που προκρίνεται είναι να μην γίνει η ονομαστικοποίηση των στοιχείων με τη δημιουργία μιας νέας κάρτας με την οποία ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να φορτώνει εισιτήρια αναλόγως με την επιθυμία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΑ εισιτήρια αλλαγές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ