Το γκολ που θα συνοδεύει αιώνια τον Τιοτέ - Θρήνος για τον θάνατο του Ιβοριανού [βίντεο] - iefimerida.gr

Το γκολ που θα συνοδεύει αιώνια τον Τιοτέ - Θρήνος για τον θάνατο του Ιβοριανού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για μια τριετία. Ο Τσεκ Τιοτέ, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κατά τη διάρκεια προπόνησης, βύθισε στο πένθος τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, οι οποίοι θα τον θυμούνται για ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν επιτευχθή ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το 2012 ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Στην Νιούκαστλ είχε μετακομίσει από το 2010 αφού οι «καρακάξες» είχαν πληρώσει 3,5 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν από την Τβέντε.

Ωστόσο κάποιοι τραυματισμοί τα πρώτα χρόνια δεν του είχαν επιτρέψει να μπει δυναμικά στη νέα φάση της καριέρας του. Ομως τη σεζόν 2011-2012, ο Τιοτέ είχε επανέλθει για τα καλά. Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδες στην πορεία για την 5η θέση στο πρωτάθλημα και φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ένα από τα πιο ιστορικά γκολ.

Η Αρσεναλ είχε καταφέρει να προηγηθεί 4-0 στο «Σ.Τζέιμς Παρκ» όμως η Νιούκαστλ δεν είχε παρατήσει το παιχνίδι. Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις, ο Τιοτέ με έναν κεραυνό ισοφάρισε σε 4-4, σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές φάσεις στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Ολοι οι ποδοσφαιρόφιλοι αφήνουν μηνύματα αγάπης στα social media για τον Τιοτέ και οι περισσότεροι θυμούνται αυτό το πανέμορφο γκολ

Hopefully the reports are not true. What a belter he scored against us back in 2011 to mark an incredible comeback. #Tiote #Arsenal #NUFC pic.twitter.com/LiVL5eKJz2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσεκ τιοτε Νιούκαστλ θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ